Pripravujeme pre Vás pravé talianske gelato podľa tradičnej remeselnej výroby, z tých najkvalitnejších surovín a s láskou už od roku 2003.
Gelato Artigianale
Tradičná výroba Gelato
U nás nájdete pravé gelato, ktoré pripravujeme vlastnými rukami u nás na prevádzke a s láskou pre Vás.
Najkvalitnejšie suroviny
Pochádzajú nielen zo Slovenska, ale aj z celého sveta, aby sme zachovali ich domácu kvalitu a chuť.
Poctivé suroviny vo veľkom kopčeku
Bez umelých farbív a aróm, ktoré nepotrebujeme, keďže suroviny sú poctivé a navyše s nimi vôbec nešetríme 🙂
Denne čerstvé Gelato Artigianale
Ručíme Vám, že každé Gelato je čerstvé a vyrobené v daný deň priamo na mieste predaja bez prevážania.
Náš príbeh
Keď sme v roku 2003 začali pracovať vo svete zmrzliny, pravého talianskeho gelata bolo veľmi málo. Prevádzky sa viac orientovali
na Balkánsku, Jadranskú zmrzlinu. Tak sme si povedali, že Taliansko na trhu chýba a rozhodli sme sa, že pôjdeme touto cestou.
Chceli sme výrobu kvalitnej zmrzliny, z najlepších surovín a poctivú remeselnú výrobu. Keďže sme za tie roky nazbierali veľa skúseností a kontaktov, rozhodli sme sa otvoriť našu prevádzku v Lehote pod Vtáčnikom, s názvom Palio gelato. Naša každodenná príprava čerstvého gelata z tých najlepších surovín aké sú, kus srdca a chuti do práce je to, čo nájdete v každej našej zmrzline.
Vyrábame s láskou a robíme všetko preto aby ste dostali to najlepšie a rovnako tak sa u nás aj cítili.
Kto stojí za značkou Palio Gelato
Daniela
Je zodpovedná za celkové manažovanie prevádzky a komunikáciu so zákazníkmi. Prijíma objednávky na zmrzlinové torty a zmrzlinový catering.
Občas, keď jej to dovolí čas ju nájdete aj priamo pri predaji alebo pri samotnej výrobe.
Najdôležitejšou úlohu pre ňu ale je zdobenie a celková estetika zmrzlinových tort.
Jej parketou je taktiež zodpovednosť za kávu a jej prípravu.
Toto povolanie robí s láskou a s chuťou, k čo najväčšej spokojnosti zákazníka.
Pavol
V oblasti zmrzliny a jej výroby sa pohybuje už 19 rokov. On je ten, ktorý stojí nad samotnou receptúrou a každý deň pre Vás pripravuje denne čerstvé gelato. Pri výbere surovín úzko spolupracuje nielen so slovenskými, ale najmä s talianskými dodávateľmi tých najkvalitnejších surovín.
Vždy dohliada nad dodržaním všetkých výrobných postupov a hygieny a toto povolanie je pre neho srdcová záležitosť.
Veľmi mu záleží na kvalite nášho gelata a jeho čerstvosti. Preto zmrzlinu vyrába od rána, aj počas celého dňa aby bola pri predaji vždy čerstvá.
Pavol
V oblasti zmrzliny a jej výroby sa pohybuje už 19 rokov. On je ten, ktorý stojí nad samotnou receptúrou a každý deň pre Vás pripravuje denne čerstvé gelato. Pri výbere surovín úzko spolupracuje nielen so slovenskými, ale najmä s talianskými dodávateľmi tých najkvalitnejších surovín.
Vždy dohliada nad dodržaním všetkých výrobných postupov a hygieny a toto povolanie je pre neho srdcová záležitosť.
Veľmi mu záleží na kvalite nášho gelata a jeho čerstvosti. Preto zmrzlinu vyrába od rána, aj počas celého dňa aby bola pri predaji vždy čerstvá.
Daniela
Je zodpovedná za celkové manažovanie prevádzky a komunikáciu so zákazníkmi. Prijíma objednávky na zmrzlinové torty a zmrzlinový catering.
Občas, keď jej to dovolí čas ju nájdete aj priamo pri predaji alebo pri samotnej výrobe.
Najdôležitejšou úlohu pre ňu ale je zdobenie a celková estetika zmrzlinových tort.
Jej parketou je taktiež zodpovednosť za kávu a jej prípravu.
Toto povolanie robí s láskou a s chuťou, k čo najväčšej spokojnosti zákazníka.
Naše štandardy
každý deň čerstvé gelato
s použitím tých najkvalitnejších surovín
poctivá práca s cieľom dopriať každému zákazníkovi a nešetriť
kus srdca do každej zmrzliny